Business mailová schránka

MailPlus

MailPlus v cloude je výkonná a bezpečná e-mailová služba pre firmy, ktorá kombinuje flexibilitu cloudu s pokročilými funkciami na správu e-mailov. Poskytuje jednoduché nastavenie a správu, ochranu pred spamom a vírusmi, a šifrovanú komunikáciu. V MailPlus môžete jednoducho spravovať firemné e-maily, plánovať schôdzky, zdieľať kalendáre a zlepšiť tímovú spoluprácu, a to všetko v prostredí dostupnom z akéhokoľvek zariadenia.

Chcem vedieť viac
Riadenie z jedného miesta

Mail "+" management

MailPlus nie je len mailová schránka. Pomocou obsiahleho systému s integrovanými modulmi ako napríklad Kalendár, Kontakty, Chat, Office a iné, môžete riadiť a kontrolovať váš biznis kdekoľvek.

Moderné užívateľské rozhranie a intuitívne funkcie MailPlus sa vám jednoducho dostanú pod kožu. Z jedného miesta organizujete svoje stretnutia, kontakty či komunikujete so svojim tímom a to bez to preklikávania sa v oknách a zbytočného chaosu.

Vyhradená kapacita každého používateľa MailPlus je 30 GB. Túto kapacitu si môžete kedykoľvek rozšíriť po kontakte našej technickej podpory. MailPlus obsahuje automaticky všetky moduly a funkcie našej služby "Online office". Služba Active Backup pre správu zálohovania či kamerové systémy v cloude sú závislé na vysokej kapacite diskového priestoru ktorá sa analyzuje a poskytuje individuálne.

Poďme spoločne budovať moderný a hlavne funkčný biznis. Pretože nástrojov je veľa ale nie každý funguje.

Nástroj MailPlus

E-mailový klient pre vaše tímové potreby

Zvýšte produktivitu s naším profesionálnym e-mailovým systémom pre vašu spoločnosť.

Udržujte prehľad vďaka vlastným značkám, pokročilým filtrom a prioritným schránkam. Tieto funkcie vám budú pomáhať identifikovať dôležité správy.

Zlepšujte spoluprácu tímu pomocou zdieľaných schránok. MailPlus umožní vášmu tímu efektívnejšie pracovať a udržiavať vždy aktuálny prehľad o projektoch či úlohách.
Shape
KONFIGURÁTOR SAAS

Chcete si vypočítať cenu MailPlus?

Vyberte počet používateľov MailPlus podľa preferencií. Všetky ďalšie zmeny a nastavenia je možné meniť a dopĺňať po kontakte s technickou podporou. Tachnická podpora je tu pre vás 24/7.

KONFIGURÁTOR

Peter Pařízek

Project Manager & Services Specialist
Two columns
Vertical
Horizontal
MailPlus Konfigurátor
Rekapitulácia objednávky
Názov služby Spolu bez DPH
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show
Zhrňme si postup

Ako prebieha objednávka a nasadenie?

Náš konzultačný proces spočíva v dôkladnom posúdní vašej súčasnej IT infraštruktúry, pracovných či účtovných postupov a neefektívnych zdrojov.

  • 24/7 Dostupnosť technickej podpory
  • Spĺňame štandardy TIER III
  • 99,97% dostupnosť cloudu
  • 10Gbps pripojenie SIX / NIX / WORLD
  • Zabbix monitoring služieb
  • Dáta umiestnené v EÚ
  • Akceptované bankovými štandardmi
  • Služby pod dohľadom profesionálov
  • Biometrická ochrana dát
01

Vyplňte konfigurátor

Zistite cenu a objednajte si potrebný počet licencií. Konfigurátor nájdete nižšie.

02

Prijatie objednávky

Po prijatí objednávky budete kontaktovaný technickou podporou ktorá s vami preberie postup nasadenia a potrebné kroky ku integrácií.

03

Nasadenie a podpora

Hotové riešenie nasadíme a integrujeme podľa dohody. Odovzdáme vám prístupové údaje k MalPlus no po odovzdaní to pre nás nekončí. Poskytneme vám prémiovú podporu dostupnú pre našich zákazníkov 24/7.

Shape

E-mail je vizitka

Služba MailPlus vám umožní písať e-maily jednoducho, pričom si zachováte profesionálny dojem. S intuitívnymi nástrojmi na úpravu textu, pridávanie obrázkov a tvorbu tabuliek vytvoríte vizuálne atraktívne správy, ktoré zanechajú dojem.

Personalizácia e-mailov je hračkou – môžete prispôsobiť obsah podľa mena, pracovnej pozície a ďalších detailov, čím posilníte osobný kontakt s príjemcom. Pomocou MailPlus je písanie e-mailov jednoduché, rýchle a efektívne, bez ohľadu na to, či komunikujete s klientmi, kolegami alebo partnermi.

Bezpečnosť na prvom mieste

Podpora technológie S/MIME umožňuje používanie šifrovania na úrovni klient-server a zaručuje trvalé súkromie e-mailových správ.

Identifikácia vírusov, nevyžiadanej pošty a ďalších hrozieb prostredníctvom vstavaných definícií alebo voliteľnej integrácie modulu Bitdefender.

Podpora overenia DANE pomáha predchádzať útokom typu man-in-the-middle a znižuje účinnosť útokov zameraných na zachytávanie dôležitých e-mailových správ.

Integrované moduly

Pomocou modulu Chat môžete spúšťať konverzácie s kolegami priamo zo služby MailPlus.

Kliknutím na dáta zobrazené v e-mailoch automaticky vytvoríte udalosti v module Kalendár.

Modul Kontakty vám umožňuje spravovať všetky vaše kontakty na jednom mieste, vrátane e-mailových adries, telefónnych čísiel a ďalších údajov. Poskytne vám rýchly prístup k informáciám, synchronizáciu medzi zariadeniami a vaše kontakty zostanú vždy aktuálne a dostupné kdekoľvek.

Správa servera

Manažment emailového servera zahŕňa centralizáciu správy, čo umožňuje efektívnejšiu operáciu pomocou komplexných manažérskych nástrojov.

S podporou viacerých domén môžete hostovať emailové domény na jednom serveri s individuálnou konfiguráciou.

Detailné užívateľské oprávnenia umožňujú nastaviť rôzne manažérske práva a politiky, čo prispieva k efektívnemu riadeniu prevádzky a bezpečnosti.

Nepretržitá dostupnosť

Pre najnáročnejších zákazníkov môžeme zabezpečiť nasadenie a integráciu služby High Availability. Táto služba poskytuje clustrované krytie MailPlus systému na dvoch zariadeniach (serveroch) čo znamená, že v prípade výpadku servera sa vám o dáta postará (druhý) "cluster" ktorý sprístupní v čase výpadku všetky procesy MailPlus bez zaznamenania problémov. Vaše kľúčové procesy budú vždy bežať hladko a bez prerušenia.