Pútavá a elegantná stránka, slúžiaca na predaj apartmánov

POLUDNICA

Náš klient nás požiadal o vytvorenie webovej stránky pre predaj jeho exkluzívnych apartmánov. Bol veľmi otvorený vzhľadu stránky a zveril nám úplnú slobodu v dizajne a vizuálnom prevedení. Našou úlohou bolo vytvoriť sviežu, elegantnú, prehľadnú a responzívnu stránku, ktorá by odrážala jedinečnosť a kvalitu jeho ponuky a zároveň oslovovala potenciálnych zákazníkov.

Po zvážení cieľovej skupiny a charakteristík apartmánov sme sa pustili do práce. Vytvorili sme sviežu a modernú webovú stránku s prehľadným rozložením a intuitívnym používateľským rozhraním. Zameriavali sme sa na vytvorenie atraktívneho a lákavého prostredia, ktoré bude okamžite zaujímať návštevníkov.

Vytvorili sme texty pre jednotlivé apartmány, ktoré zdôrazňujú ich jedinečné vlastnosti a výhody.

Okrem toho sme sa v rámci projektu venovali aj tvorbe kompletných grafických podkladov vo formáte PDF pre jednotlivé apartmány. S využitím poskytnutých základných podkladov sme vytvorili atraktívne a profesionálne vizuálne prevedenie. Pri tvorbe PDF sme dbali na estetiku a prehľadnosť. Využili sme vhodné grafické prvky, farebné schémy a typografiu, ktoré dopĺňali charakter jednotlivých apartmánov.

Okrem textov a PDF sme sa tiež venovali vytvoreniu grafiky na stránke. Snažili sme sa vytvoriť konzistentný a príťažlivý vizuálny štýl, ktorý je v súlade s očakávaniami a preferenciami cieľovej skupiny.

Výsledkom nášho úsilia je webová stránka, ktorá je nielen vizuálne atraktívna, ale aj funkčná a efektívna v predaji apartmánov. Úspešne sme zobrazili jedinečný charakter a výhody jednotlivých apartmánov, a tak umožnili klientovi oslovovať správnych zákazníkov. Sme hrdí na to, že sme mohli byť súčasťou tohto projektu a už teraz sa tešíme na prvú návštevu apartmánového domu POLUDNICA 🙂

  • Kontent
  • Grafické PDF podklady pre apartmány
  • Grafický návrh

Webstránka developerského projektu

Spolupráca s GLOBERG:Digital na našej webovej stránke pre developerský projekt Poludnica bola výborná. Už dva roky nás sprevádzajú osobným prístupom, profesionálnym riešením a vysokou úrovňou služieb. Ich kompletné riešenie zahŕňajúce PDF ponuky, pôdorysy, animácie a interaktívne prvky pre výber apartmánu prekonalo naše očakávania. Cenová ponuka bola transparentná a dodržaná bez prekvapení. Tím vývojárov od začiatku až po podporu po záruke preukázal svoju profesionalitu a schopnosť prispôsobiť sa našim potrebám. Sme veľmi spokojní a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Imrich Zachar

Apartmány Poludnica

Kontakt

Zanechajte nám správu.

SQLé! Už len kúsok a stretneme sa. Kontaktovať nás môžete kedykoľvek aj e-mailom: info@globerg.eu

    • 10+ Rokov

      skúseností za nami

    • 250+ Projektov

      úspešne realizovaných

    • 8+ zákazníkov

      globálnych rozmerov

    • 99,97% SLA

      dostupnosť služieb

    • od roku 2015

      v sektore B2B

    • do 12 hodín

      očakávajte odpoveď

    Navštívte nás v kancelárií

    Šustekova 3672/20
    851 04 Bratislava
    Slovenská republika