VYHLÁSENIE O POSKYTOVANÍ LICENCIÍ

 

 

Cieľ vyhlásenia

Vyhlásenie o poskytovaní zverejňujeme za účelom informovania nášho klienta. Spoločnosť GLOBERG:Digital, k.s., IČO: 53766750, DIČ: 2121488996, IČ DPH: SK2121488996, sídlom: Šustekova 20, 851 04 Bratislava – Petržalka – nie je poskytovateľom licencií softvérov a to najmä softvérov spoločností Microsoft Corporation, Seyfor, Kros, STORMWARE, A3 Soft, Teya, Exalogic, Adobe, Synology, Plesk, MRP a iné. Týmto vyhlasujeme, že licencie sprostredkované zákazníkovi sú vierohodné a vydávané priamo vlastníkmi tohto softvéru. Naša spoločnosť v individuálnych prípadoch priamej spolupráce so softvérovými spoločnosťami poskytne sprostredkovaný predaj alebo iné výhodnejšie podmienky v spolupráci s partnermi. Sprostredkovaný predaj softvéru a licencií vykonávame výlučne pre oficiálnych partnerov s právnym podkladom.

Toto vyhlásenie nahrádza zmluvu, ak nebola uzatvorená so Zákazníkom.


Oficiálny partneri

Oficiálny partneri (softvérové spoločnosti) GLOBERG:Digital, k.s. sú:
Teya, Global Payments, Teya Payments, Exalogic, Exorigo UPOS, FiskalPro (A3 Soft), Microsoft.


Nakladanie s licenciami

S licenciou môže nakladať výlučne vlastník licencie. Vlasntíkom poskytnutej licencie sa dňom uzavretia zmluvy (s pravidla dňom úhrady zálohovej faktúry) stáva Zákazník. Nakladanie s licenciou je možné v rámci licenčných podmienok partnerov a softvérových spoločností. Spoločnosť GLOBERG:Digital, k.s. žiadnym spôsobom neupravuje ani neovplyvňuje licenčné podmienky a práva softvérových spoločností a/ani Zákazníka. Všetky ostatné práva a ustanovenia upravuje Autorský zákon a platné Európske usmernenie. 


Overenie licencie

V prípade potreby získať informácie, overenie platnosti licencií, stavu alebo vieruhodnosti nás môžete kontaktovať na e-mailovej adrese support@globerg.sk alebo priamo u poskytovateľa licencie / zmluvného partnera.


Ochrana licencií a informácií

Naša spoločnosť spracováva citlivé, dôverné a osobné údaje v zmysle nariadenia GDPR a v zmysle vypracovaného bezpečnostného projektu. Všetky dátové úložiská údajov sú šifrované a prístup k osobným počítačom využíva dvojfaktorovú autentifikáciu (podobne ako je to v banke pri zadávaní platby). Informácie nezbierame a neuchovávame, ak to nie je nevyhnutné na plnenie úloh klienta. K spracovaniu informácií pristupujme v zmysle bezpečnostného projektu s prijatím primeraných bezpečnostných opatrení v zmysle platnej legislatívy SR a európskeho nariadenia GDPR, ktoré sa vzťahuje na Slovenskú republiku a Európsku úniu. Licenčné čísla na základe e-mailovej komunikácie nevydávame. Poskytujeme iba všeobecné informácie o vlasntíkovi licencie, platnosťi a vieruhodnosti a to výlučne na základe licenčného čísla poskytnutého priamo Zákazníkom. Naša spoločnosť NIKDY nežiada o poskytnutie prístupových údajov do interných systémov Zákazníka formou e-mailu v rámci riešenia otázok k licenciám.


Licencie zákazníka

Naša spoločnosť spracováva licencie tretích strán poskytnuté Zákanzíkom. Takéto licencie sú použité v rámci a rozsahu stanoveným zákazníkom a na účely ktoré stanoví zákazník. Licencie tretích strán ktorých predaj sme nesprostredkovali s priamim partnerom spoločnosti GLOBERG:Digital, k.s., neoverujeme, nedistribuujeme a nenesieme žiadnu právnu zodpovednosť. Liencie sú výlučným vlastníctvom Zákazníka a ich pôvod či vierohodnosť nemôžeme garantovať, ich overenie nemáme v kompetencií a budú používané výlučne na účely implementácie stanovené projektom Zákazníka.


Zmeny tohto vyhlásenia o poskytovaní licencií

Prípadné zmeny a doplnenie podmienok o poskytovaní licencií budú zverejnené vždy na tomto mieste. Prosíme vás, aby ste si vždy overili tieto podmienky.


Kontaktné informácie

Pokiaľ máte akúkoľvek otázku týkajúcu sa softvéru sprostredkovaného našou spoločnosťou, alebo tohto vyhlásenia o poskytovaní licencií, kontaktujte nás na e-mailovej adrese support@globerg.sk.


GLOBERG:Digital, k.s.
platnosť aktuálneho vyhlásenia od 01.01.2024