CLOUD Computing

Majte svoj softvér vždy dostupný

Obzeráte sa po účtovnom alebo skladovom systéme v cloude? Alebo softvér už máte ale potrebujete cloud? Pomôžeme vám s inštaláciou, nasadením a prevádzkovaním riešení, ktoré splnia vaše konkrétne požiadavky. Naša odborná podpora vám uľahčí správny výber, aby ste sa mohli sústrediť na svoj rast.

Chcem vedieť cenu
Viac o softvéroch v cloude

Softvér je srdcom firmy

Pri výbere softvéru dbáme na funkčnú automatizáciu, pretože systémov je veľa, ale nie všetky naozaj fungujú. Preto sa spoľahnite na nás a našu komerčnú expertízu.

Svoj skladový alebo účtovný systém bezpečne uložíme na náš cloud. Celý systém môže mať nastavené rôzne prístupové práva a nasadíme ho do bezpečnej virtuálnej privátnej siete.

Money S3, Money S4 / S5, Pohoda, MRP-K/S, OBERON, Omega, Olymp, Onix, Karat, Abra – bez ohľadu na to čo využívate, budete mať dostupné z vášho počítača, tabletu alebo mobilu – či už Windows alebo iOS. Po procese inštalácie vám odovzdáme administráciu servera s jednorazovým heslom. Naša spoločnosť následne nedisponuje prístupom k vašim dátam – vyznávame absolútnu bezpečnosť. Svoj systém si môžete zapínať, vypínať či reštartovať sami, avšak v prípade technických problémov vám poskytujeme klientsku podporu. GLOBERG servery sú uložené v Bratislave, sú maximálne chránené a bez prístupu tretích strán. Vaše dáta zálohujeme každý deň na diskové polia RAID 60, ktoré sú chránené pred poškodením. Ako vidíte, pracovať s cloudom je naozaj krása!

POPREDNÉ TECHNOLÓGIE

Čo všetko vám môžeme poskytnúť v CLOUDe?

CRM Systémy

Umiestnite svoj CRM systém do cloudu a získajte prístup k dôležitým zákazníckym dátam odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Naše riešenie umožňuje plynulú integráciu a flexibilitu, či už ide o váš existujúci CRM softvér alebo nový nástroj.

Účtovné & mzdové systémy

Zabezpečte si plynulý chod účtovníctva a mzdovej agendy v cloude. Naše služby vám umožnia mať všetky finančné dáta bezpečne uložené, s prístupom pre váš tím na diaľku, bez ohľadu na to, aký softvér používate.

Skladové hospodárstvo

Premeňte svoje skladové operácie na moderné riešenie v cloude. Ponúkame možnosti, ako spravovať zásoby a logistiku efektívnejšie, s možnosťou monitorovania v reálnom čase a bezpečným zálohovaním dát.

Databázy pre aplikácie

Vaše aplikácie potrebujú rýchlu a spoľahlivú databázu? Vďaka cloudu vám ponúkame bezpečné a škálovateľné riešenie, ktoré zvládne rastúce požiadavky vašich aplikácií a zaručí bezproblémový výkon.

Webhostingové riešenie

Zjednodušte správu svojich webových stránok s našimi cloudovými webhostingovými službami. S neobmedzenými možnosťami rozširovania a zabezpečeným prostredím sa môžete sústrediť na rast svojho online biznisu.

Škálovateľné virtualizačné prostredie

Potrebujete viac flexibility pre svoje IT prostredie? V cloude vám vieme vytvoriť škálovateľné virtualizačné riešenie, ktoré sa prispôsobí potrebám vášho podnikania a umožní vám rýchle nasadenie nových aplikácií.

Interné aplikácie

Zverte svoje interné aplikácie cloudu a získajte bezpečný prístup pre váš tím kdekoľvek na svete. Naše riešenia vám umožnia sústrediť sa na prácu bez starostí o infraštruktúru. V prípade potreby vám poskytneme monitoring aplikácií.

Vlastná infraštruktúra

Preneste svoju IT infraštruktúru do cloudu a využite výhody vyššej bezpečnosti, jednoduchšej správy a škálovateľnosti. Či už ide o servery, úložisko alebo siete, všetko môže byť spoľahlivo hostované v našom cloude.

Shape
KONFIGURÁTOR SAAS

Chcete si vypočítať cenu softvéru v cloude?

Nakonfigurujte si vlastný SaaS balík podľa preferencií. Každé ďalšie zmeny a nastavenia je možné meniť a dopĺňať po kontakte s technickou podporou. Tachnická podpora je tu pre vás 24/7.

KONFIGURÁTOR

Peter Pařízek

Project Manager & Services Specialist
Two columns
Vertical
Horizontal
SaaS Konfigurátor
Rekapitulácia objednávky
Názov služby Spolu bez DPH
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show
Bezstarostné riešenie v cloude

Čo vám môžeme odporučiť?

Softvér v cloude (SaaS) predstavuje moderné a efektívne riešenie pre účtovné a skladové systémy, ktoré poskytuje flexibilitu, nepretržitú dostupnosť a jednoduchú integráciu s vašimi obchodnými procesmi. Okrem toho umožňuje nasadiť do cloudu akýkoľvek softvér čím otvára možnosti prispôsobivosti a škálovateľnosti pre podnikateľské potreby.

Oficiálny partner

OBERON CLOUD

Ako oficiálny partner spoločnosti Exalogic vám poskytneme to najlepšie riešenie pre hosting softvéru. Vybrať si môžete databázu v cloude alebo terminálový server na mieru.

MRP K/S

Rozhodli ste sa pre CLOUD? MRP K/S je spoľahlivý a rýchly sieťový softvér pre vedenie účtovníctva a skladovej evidencie no ešte väčší rozmer dostane, ak ho umiestnice do CLOUDu .

Ľudová voľba

Pohoda v cloude

Nechajte nasadenie a prepojenia na odborníkov. Dôkazom sú naše referencie. Klientom sme nasadili viac ako 50 riešení vrátane prepojenia s eShopom a automatizáciou na mieru.

Money S3 - S5

Hľadáte cloudové riešenie pre svoje Money ERP? Ušetrite na nasadení a doprajte si prémiový a škálovateľný priestor pre tento softvér bez ohľadu na to či máte Money S3/S4/S5.

Riešenie na mieru

Ďalšie riešenia...

Hľadáte riešenie pre hosting vášho softvéru? Či už ide o webovú aplikáciu, hostingové prostredie, docker alebo dokonca vlastnú infraštruktúru sme pripravení vám ju poskytnúť.

Prečo do toho skočiť
s nami?

Pretože sme lídrom v odvetví s viac ako 8-ročnou skúsenosťou. Naša dlhoročná prax nám umožňuje rozumieť rôznym systémom a ich chybám, čím vám poskytujeme reálny pohľad na automatizáciu a problematiku webových riešení. Sme tu, aby sme vám pomohli vytvoriť profesionálnu a úspešnú online platformu, ktorá presne vyhovuje vašim potrebám a cieľom. S naším tímom odborníkov môžete mať istotu, že vaša webová prítomnosť bude spoľahlivá, funkčná a inovatívna.

  • Vlastné serverové riešenie v SR
  • Rýchla podpora
Lokality

Slobodu lokalizácie a expanziu máte s nami na dlani.

Centrála spoločnosti GLOBERG:Digital sa nachádza v Bratislave. Servery a dátové centrá z ktorých poskytujeme pripojenie a služby cloud computingu, housingu a hostingu si môžete pozrieť v pravej sekcií. Zákazník si môže ľubovoľne zvoliť alebo zmeniť miesto hostingu / cloudu vrátane určenia geolokačných záloh a redundancie, čo vám umožňí optimalizovať výkon a zabezpečiť vysokú dostupnosť služieb. Všetky dátové centrá sú vybavené modernými bezpečnostnými technológiami. Zabezpečíme vám optimálne umiestnenie a lokalita pôsobenia vášho podnikania tak nie je dôležitá. S nami môžete rásť po celej európe!

CEN

OFFICE Bratislava

Šustekova 20
851 04 Bratislava
Slovenská republika

DC I

DC Slovakia

851 03 Bratislava
Slovenská republika

DC II

DC Frankfurt

603 14 Frankfurt
Nemecko

DC III

DC Prague

130 00 Praha 3
Česká republika

DC IV

DC Warsaw

00 200 Varšava
Poľsko

DC V

DC Vienna

1120 Viedeň
Rakúska republika

DC VI

DC Tel-Aviv

15 228 Tel-Aviv
Izrael

DC VII

DC Finland

007 30 Helsinki
Fínsko

Shape

Začnite budovať svoj projekt s našim tímom

Naše projekty sú výsledkom tímu. Tím je pre nás dôležitý a preto dokážeme poskytnúť bezkonkurenčné riešenia. Stretnite sa s nimi.

Dohodnúť si termín stretnutia
01

Porozprávame sa

Zistíme čo požadujete, zanalyzujeme predstavu automatizácie a funkcií.

02

Vytvoríme cenovú ponuku

Dostanete cenovú ponuku podľa zadania a na mieru vašim potrebám automatizácie.

03

Projektový management

Náš projektový manager rozdelí etapy projektu tímu a naplánuje postup.

04

Priebežná konzultácia

Pri náročnejších projektoch priebežne konzultujeme s klientom vývoj.

05

Ad hoc - riešenie

So skúseností vieme, že sú potrebné aj riešenia "Ad hoc". Počítame s nimi.

06

Nasadenie

Do rúk vám odovzdáme hotové riešenie podľa dohodnutých podmienok.

Kontakt

Zanechajte nám správu.

SQLé! Už len kúsok a stretneme sa. Kontaktovať nás môžete kedykoľvek aj e-mailom: info@globerg.eu

    • 10+ Rokov

      skúseností za nami

    • 250+ Projektov

      úspešne realizovaných

    • 8+ zákazníkov

      globálnych rozmerov

    • 99,97% SLA

      dostupnosť služieb

    • od roku 2015

      v sektore B2B

    • do 12 hodín

      očakávajte odpoveď

    Navštívte nás v kancelárií

    Šustekova 3672/20
    851 04 Bratislava
    Slovenská republika