Webhosting

Nechajte webhosting na nás

Spoznajte náš business hosting, ktorý sa výrazne odlišuje od konkurencie. Neponúkame len hostingové služby, ale riešenia, ktoré sú šité na mieru vašim potrebám. Naša filozofia je jednoduchá: neobmedzujeme vás. Vaša webová stránka alebo aplikácia si zaslúži priestor na rast a neobmedzenú možnosť škálovania. A to je manažovaný hosting od GLOBERG®.

Nie iba webhosting

Čo získate s manažovaným webhostingom?

Pozrite sa bližšie na technické detaily a špecifikácie ktoré by vás mohli zaujimať. AK nenájdete konkretnu odpoveď je to z dôvodu, že hosting neobmedzujeme a zákazník si môže zvoliť vlastné parametre.

  • 24/7 Dostupnosť technickej podpory
  • Spĺňame štandardy TIER III
  • 99,97% dostupnosť infraštruktúry
  • 10Gbps pripojenie SIX / NIX / WORLD
  • Redundantná elektrická sieť
  • Zabbix monitoring služieb
  • RIAD 10 SSD pool
  • Dáta umiestnené v EÚ
  • Akceptované bankovými štandardmi
  • Služby pod dohľadom profesionálov
  • Biometrická ochrana dát
  • Webserver Apache + nginx
  • Možnosť servera Microsoft IIS
  • Voliteľný PHP memory limit
  • Voliteľný max upload
  • Databázy MariaDB 10.3 – 10.11
  • Možnosť DB PostgreSQL 16.1
  • Možnosť DB MSSQL 2019 / 2022
01

Na mieru vašim potrebám

Naša business hostingová služba je navrhnutá tak, aby plne vyhovovala vašim individuálnym potrebám. Nejde len o hosting, ide o riešenie, ktoré pripravíme na mieru vašej firme. S našimi špecifickými riešeniami môžete očakávať výkon bez obmedzení.

02

Flexibilný a bez limitov

S naším business hostingom neexistujú žiadne obmedzenia. Neobmedzujeme vás pamäťou, priestorom alebo inými limitmi. Naopak, sme tu, aby sme vám poskytli neobmedzenú flexibilitu. vaša kreativita a rast nebudú nikdy obmedzené, pretože sme pripravení prispôsobiť naše služby podľa vašich potrieb.

03

Výkonnosť a škálovanie

Rast je kľúčom k úspechu, a manažovaný webhosting vám umožní rásť s dôverou. Škálovateľná infraštruktúra vám umožní jednoducho pridávať zdroje, keď to budete potrebovať, aby ste udržali výkonnosť vášho webu na vysokej úrovni.

04

Hosting bez vrások

Už sa nebudete musieť zaoberať technickými detailmi. Naši odborníci budú vaším partnerom a postarajú sa o všetko, od inštalácie a aktualizácií po monitorovanie výkonu každej dôležitej súčasti / služby. Vy sa môžete sústrediť na rozvoj svojej firmy a nechať nás, aby sme sa postarali o váš web - veď je to naša práca.

05

Pomoc a podpora

Naši experti sú tu, aby vám poskytli konzultácie a podporu, keď ju budete potrebovať. Sme k dispozícii 24/7, aby sme vám pomohli s akýmikoľvek otázkami alebo problémami, ktoré sa môžu objaviť. S nami nikdy nezostanete sami v ťažkých situáciách a môžete sa spoľahnúť na našu skúsenú podporu.

06

Moderný ControlPanel

Zostaňte šéfom svojho webhostingu. S moderným Control Panelom máte stále kontrolu nad svojím hostingovým kontom. Môžete jednoducho meniť heslá, sledovať výkon či vytvárať emailové kontá, všetko v reálnom čase. Vaša kontrola je na dosah vašich rúk, aby ste mohli svoj hosting spravovať presne podľa svojich potrieb.

Shape
KONFIGURÁTOR WEBHOSTINGU

Chcete si vypočítať cenu webhostingu?

Nakonfigurujte si vlastný balík webhostingu podľa preferencií. Každé ďalšie zmeny a nastavenia je možné meniť a dopĺňať po kontakte s technickou podporou. Tachnická podpora je tu pre vás 24/7.

KONFIGURÁTOR

Peter Pařízek

Project Manager & Services Specialist
Two columns
Vertical
Horizontal
Webhosting konfigurátor
Rekapitulácia objednávky
Názov služby Spolu bez DPH
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show
Webhosting na mieru

Manažovaný webhosting

Čo znamená manažovaný webhosting a ako prebieha táto služba?

Webhosting vám vytvoríme a sprístupníme do 24 hodín od odoslania objednávky. Táto služba je bezplatná. Ihneď po prijatí objednávky budete kontaktovaný technickou podporou pre rekapituláciu a prípadné doplňujúce otázky ku špecifickým potrebám.
" hovorí Peter, projektový manažer


Doménu vám na žiadosť zaregistrujeme alebo v prípade že už doménu vlastníte, stačí podľa pokynov technickej podpory nasmerovať záznamy NS na naše servery. Je to jednoduchý úkon s ktorým vám pomôže naša technická podpora bezplatne.

Dôležité súčasti

V čom sme iný?

Sme tu, aby sme vám poskytli spoľahlivú podporu a chránili váš biznis pred technickými výzvami.

  • Nelimitujeme zákazníka globálnymi nastavevniami
  • Získate výkon a valstnosti vlastného servera
  • O web a e-maily sa stará profesionálny tím
  • Máte sa na koho obrátiť 24 hodín 7 dní v týždni
  • IT rozumieť nemusíte, stačí keď rozumiete nám
Lokality

Slobodu lokalizácie a expanziu máte s nami na dlani.

Centrála spoločnosti GLOBERG:Digital sa nachádza v Bratislave. Servery a dátové centrá z ktorých poskytujeme pripojenie a služby cloud computingu, housingu a hostingu si môžete pozrieť v pravej sekcií. Zákazník si môže ľubovoľne zvoliť alebo zmeniť miesto hostingu / cloudu vrátane určenia geolokačných záloh a redundancie, čo vám umožňí optimalizovať výkon a zabezpečiť vysokú dostupnosť služieb. Všetky dátové centrá sú vybavené modernými bezpečnostnými technológiami. Zabezpečíme vám optimálne umiestnenie a lokalita pôsobenia vášho podnikania tak nie je dôležitá. S nami môžete rásť po celej európe!

CEN

OFFICE Bratislava

Šustekova 20
851 04 Bratislava
Slovenská republika

DC I

DC Slovakia

851 03 Bratislava
Slovenská republika

DC II

DC Frankfurt

603 14 Frankfurt
Nemecko

DC III

DC Prague

130 00 Praha 3
Česká republika

DC IV

DC Warsaw

00 200 Varšava
Poľsko

DC V

DC Vienna

1120 Viedeň
Rakúska republika

DC VI

DC Tel-Aviv

15 228 Tel-Aviv
Izrael

DC VII

DC Finland

007 30 Helsinki
Fínsko

Pridaná hodnota

Starajte sa o svoje podnikanie a IT nechajte na nás

SSL Certifikáty

S našou hostingovou službou získate aj bezplatné SSL certifikáty pomocou Let's Encrypt alebo ZeroSSL. Vaše stránky budú bezpečné a dôveryhodné, a to úplne zadarmo, s minimálnym úsilím z vašej strany.

Zvýšenie kapacít

Naša hostingová služba neobmedzuje vaše možnosti. Sme tu, aby sme vám pomohli s prispôsobením kapacít podľa vašich potrieb. Stačí nám povedať, koľko zdrojov potrebujete, a my sa postaráme o zvyšok.

DNSSEC Ochrana

Ponúkame aj DDNSSEC ochranu, ktorá chráni vaše domény pred rôznymi bezpečnostnými hrozbami. Táto funkcia je k dispozícii pre všetkých našich zákazníkov, čím im pomáha udržiavať ich webové stránky v bezpečí.

Automatické zálohovanie

Naša hostingová služba zahŕňa aj automatické zálohovanie, ktoré je neoddeliteľnou súčasťou našej ponuky. Systém pravidelne a automatizovane zálohuje vaše dáta. Vaše dáta sú v bezpečí a chránené pred stratou informácií.

Rýchle SSD Diskové polia

SSD diskové polia s RAID 60 konfiguráciou zabezpečujú vysoký stupeň spoľahlivosti a odolnosti voči výpadkom. Tento úroveň ochrany dát zaručuje že dáta sú prístupné aj v prípade poruchy jedného alebo viacerých diskov.

SHELL bez obmedzení

Naši zákazníci majú neobmedzený prístup k terminálu. V porovnaní s konkurenciou váš neobmedzujeme v používaní príkazového riadku a umožňujeme vám plnú kontrolu či prispôsobenie webového prostredia podľa preferencií..

Profesionálny mail server

Naša profesionálna emailová služba zahŕňa spoľahlivý a výkonný mail server navrhnutý s dôrazom na vysokú spoľahlivosť. Garantujeme bezpečnú a efektívnu komunikáciu cez email s vysokou dostupnosťou prostredníctvom nastavenia emailových kont. Vaša komunikácia bude vždy bezproblémová a dostupná.

Control panel

Aj keď poskytujeme manažovaný hosting a staráme sa o neho my, naši zákazníci majú stále možnosť vstupu a kontroly nad svojím hostingovým priestorom. S moderným control panelom môžu ľahko spravovať svoje webové stránky, databázy a ďalšie nastavenia, čo im umožňuje mať väčšiu flexibilitu a kontrolu nad ich webom.

Antivírus

Naša ponuka manažovaného hostingu nezahŕňa len správu a údržbu serverov, ale aj dôležité bezpečnostné opatrenia. Súčasťou tejto služby je aj Antivírus, ktorý poskytuje našim zákazníkom ďalší stupeň ochrany. S pomocou tohto nástroja môžete ľahko prescanovať súbory uložené na FTP, kontrolovať prichádzajúce a odchádzajúce e-maily a chrániť databázu pred možnými hrozbami.

Prémiová podpora

Naša podpora je zameraná na poskytovanie výnimočnej starostlivosti a riešení pre našich zákazníkov. Okrem bežnej podpory cez e-mail alebo telefon, sa náš support aktívne venuje riešeniu problémov priamo na stránke klienta, čo je služba, ktorú typickí poskytovatelia nezabezpečujú. Sme pripravení poskytnúť vzdialenú pomoc vrátane nastavenia a optimalizácie.

Webstránka - Cloud - IT podpora

Celá spoločnosť Globerg je vystavaná na profesionalite, ľudskosti a vždy ochotnom prístupe. Potrebné know-how tím neustále dopĺňa a vie tým pádom reagovať na novinky vo svete webu a IT, čo každý podnikateľ/ka ocení. So spoločnosťou sme spolupracovali na rôznych našich projektoch pre podnikateľky, ktoré majú s konzultáciami rovnako skvelú skúsenosť. Práve profesionalita a vždy ochotný a príjemný prístup je kombinácia, ktorá robí z Globerg silného a spoľahlivého partnera.

WomanUP

Občianske združenie

CLOUDové úložisko

V mene občianskeho združenia KASPIAN sa chceme poďakovať firme GLOBERG za služby, ktoré nám poskytuje a uľahčuje administratívnu činnosť. Flexibilne reagovali na naše potreby. Komunikácia a následný servis prebieha na kvalitnej úrovni. Určite odporúčame.

Mgr. Michal Berta

Štatutárny zástupca občianskeho združenia

Webstránka developerského projektu

Spolupráca s GLOBERG:Digital na našej webovej stránke pre developerský projekt Poludnica bola výborná. Už dva roky nás sprevádzajú osobným prístupom, profesionálnym riešením a vysokou úrovňou služieb. Ich kompletné riešenie zahŕňajúce PDF ponuky, pôdorysy, animácie a interaktívne prvky pre výber apartmánu prekonalo naše očakávania. Cenová ponuka bola transparentná a dodržaná bez prekvapení. Tím vývojárov od začiatku až po podporu po záruke preukázal svoju profesionalitu a schopnosť prispôsobiť sa našim potrebám. Sme veľmi spokojní a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Imrich Zachar

Apartmány Poludnica

Kontakt

Zanechajte nám správu.

SQLé! Už len kúsok a stretneme sa. Kontaktovať nás môžete kedykoľvek aj e-mailom: info@globerg.eu

    • 10+ Rokov

      skúseností za nami

    • 250+ Projektov

      úspešne realizovaných

    • 8+ zákazníkov

      globálnych rozmerov

    • 99,97% SLA

      dostupnosť služieb

    • od roku 2015

      v sektore B2B

    • do 12 hodín

      očakávajte odpoveď

    Navštívte nás v kancelárií

    Šustekova 3672/20
    851 04 Bratislava
    Slovenská republika