Pomocné nástroje od skúsenejších!

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, aké všetky nástroje existujú ktoré by Vám vedeli vo veľa veciach pomôcť? My sme im venovali samostatnú podstránku aby ste mali možnosť sa s nimi lepšie zoznámiť a nemuseli ich hľadať.

Shape

Pagespeed Insight

PageSpeed Insights je nástroj od Google, ktorý analyzuje obsah webovej stránky a poskytuje odporúčania na zlepšenie rýchlosti načítania stránky. Tento nástroj pomáha optimalizovať webové stránky pre rýchlejšie načítanie a lepšiu užívateľskú skúsenosť.

Navštíviť stránku
Shape

GTMetrix

GTMetrix je komplexný nástroj pre analýzu výkonnosti webových stránok, ktorý hodnotí rýchlosť načítania a poskytuje podrobné správy a odporúčania pre optimalizáciu. Umožňuje sledovať výkonnosť v reálnom čase a identifikovať faktory, ktoré spomaľujú web.

Navštíviť stránku
Shape

Qualys SSL Labs

Je bezplatný diagnostický nástroj, ktorý poskytuje podrobnú analýzu konfigurácie SSL/TLS webového servera. Nástroj hodnotí bezpečnosť servera a identifikuje slabé miesta v šifrovacích protokoloch, kľúčoch a certifikátoch. Pomáha zabezpečiť, že komunikácia s webovým serverom je chránená.

Navštíviť stránku
Shape

MXToolbox

MXToolbox je univerzálny nástroj pre správu a diagnostiku emailových serverov, ktorý ponúka širokú škálu kontrol pre DNS, SMTP, a ďalšie internetové služby. Umožňuje užívateľom overiť, či ich domény alebo IP adresy sú na čiernych zoznamoch, poskytuje diagnostiku DNS problémov a kontroluje dostupnosť emailových serverov, čo je kľúčové pre udržiavanie zdravého a bezpečného emailového systému.

Navštíviť stránku
Shape

Uptime Robot

Uptime Robot je monitorovací nástroj, ktorý sleduje dostupnosť webových stránok a poskytuje okamžité upozornenia, keď stránka nie je dostupná alebo keď dochádza k výpadkom. Umožňuje užívateľom nastaviť rôzne typy kontrol, vrátane HTTP(S), ping, port a keyword checks. Tento nástroj je neoceniteľný pre včasné zistenie a riešenie problémov, ktoré môžu ovplyvniť online prítomnosť a užívateľskú skúsenosť.

Navštíviť stránku
Shape

Ahrefs

Ahrefs je rozsiahly nástroj pre SEO a marketingovú analýzu, ktorý poskytuje užívateľom podrobné informácie o ich webových stránkach a konkurencii. Ahrefs umožňuje sledovať backlinky, hodnotiť organickú viditeľnosť, skúmať kľúčové slová a konkurentov, a analyzovať obsah. Jeho databáza je pravidelne aktualizovaná, čo zabezpečuje presné a aktuálne informácie pre efektívne SEO rozhodnutia a stratégie.

Navštíviť stránku
Shape

Team Viewer

TeamViewer je komplexný softvér pre vzdialený prístup, správu a podporu, ktorý umožňuje užívateľom ovládať počítače, zdieľať obrazovky a prenášať súbory medzi zariadeniami cez internet. Tento nástroj je obzvlášť užitočný pre IT technikov a podporné tímy, poskytujúc rýchle a bezpečné pripojenie k akémukoľvek zariadeniu, či už pre diagnostiku problémov, technickú podporu alebo spoluprácu na projektoch na diaľku. TeamViewer je cenovo dostupný pre firmy rôznych veľkostí a je známy svojou spoľahlivosťou a vysokou úrovňou zabezpečenia.

Navštíviť stránku
Shape

AnyDesk

AnyDesk je aplikácia pre vzdialený prístup, ktorá umožňuje užívateľom ovládať počítače a zariadenia z akéhokoľvek miesta s internetovým pripojením. Tento nástroj je navrhnutý pre rýchlu a plynulú prácu, aj pri nižších rýchlostiach internetu, vďaka svojej vysoko optimalizovanej deskRT kodekovej technológii. AnyDesk je populárny medzi IT profesionálmi a firmami pre jeho intuitívne používateľské rozhranie, vysokú úroveň zabezpečenia a schopnosť poskytovať stabilné a spoľahlivé vzdialené pripojenia.

Navštíviť stránku
Shape

RustDesk

RustDesk je open-source softvér pre vzdialený prístup a riadenie desktopov, ktorý poskytuje alternatívu k tradičným komerčným riešeniam ako sú TeamViewer alebo AnyDesk. RustDesk je postavený na jazyku Rust, známom svojou vysokou úrovňou bezpečnosti a výkonnosti. Umožňuje rýchle a bezpečné vzdialené pripojenie k desktopom, pričom podporuje viacero platform, vrátane Windows, macOS, Linux a Android. Užívateľom ponúka funkcie ako prenos súborov, chat a vlastné serverové konfigurácie, čo je ideálne pre organizácie, ktoré hľadajú flexibilný a cenovo dostupný nástroj pre vzdialenú správu.

Navštíviť stránku
Shape

Putty

PuTTY je bezplatný a open-source terminálový emulátor, ktorý sa primárne používa na vzdialený prístup k serverom cez protokoly ako SSH, Telnet a rlogin. Tento nástroj je obľúbený medzi sieťovými administrátormi a vývojármi pre jeho jednoduchosť, flexibilitu a široké možnosti konfigurácie. PuTTY je k dispozícii pre Windows a Unixové systémy a umožňuje bezpečné pripojenie k hostiteľským počítačom, správu serverov a vykonávanie príkazov na diaľku.

Navštíviť stránku
Shape

Total Commander

Total Commander je pokročilý súborový manažér pre Windows, ktorý ponúka dvojpanelové rozhranie pre efektívnejšie spravovanie súborov. Okrem základných funkcií správy súborov, ako sú kopírovanie, presúvanie a mazanie, Total Commander podporuje aj archiváciu súborov, FTP prístup, porovnávanie súborov, prehliadanie súborov a pokročilé vyhľadávanie. Tento nástroj je obzvlášť ceněný pre jeho rozšíriteľnosť prostredníctvom pluginov, ktoré umožňujú pridanie nových funkcií a integráciu s inými aplikáciami, čo robí Total Commander mimoriadne prispôsobivým nástrojom pre pokročilých používateľov.

Navštíviť stránku
Shape

FileZilla

FileZilla je populárny a bezplatný FTP klient, ktorý umožňuje užívateľom pripojiť sa k FTP serverom, aby mohli prenášať súbory do a zo svojich serverov. Podporuje rôzne protokoly ako FTP, SFTP a FTPS, čo zabezpečuje bezpečný prenos dát. FileZilla je známa pre svoje intuitívne používateľské rozhranie, ktoré zahŕňa funkcie ako drag-and-drop prenosy, správa viacerých pripojení, a ukladanie údajov o pripojení v Site Manager. Dostupná pre Windows, Mac a Linux, FileZilla je výborná voľba pre vývojárov a administrátorov na správu webových a iných serverových súborov.

Navštíviť stránku
Shape

HeidiSQL

HeidiSQL je bezplatný a open-source databázový manažér pre MySQL, MariaDB, SQL Server a PostgreSQL. Umožňuje jednoduchú správu databáz, vykonávanie SQL dotazov, úpravu dát a štruktúru tabuliek. Jeho grafické rozhranie a efektivita sú cenene najmä vývojármi a databázovými administrátormi. Dostupný je iba pre Windows.

Navštíviť stránku
Shape

Synology C2

Synology C2 Password je služba na správu hesiel poskytovaná spoločnosťou Synology. Je navrhnutá tak, aby bezpečne ukladala a spravovala vaše heslá a osobné údaje v cloude. Používatelia môžu pomocou tejto služby automaticky ukladať a vyplňovať heslá, generovať silné heslá a pristupovať k svojim povereniam z akéhokoľvek zariadenia. Služba kládla dôraz na bezpečnosť s funkciami ako šifrovanie od konca k koncu, čo zabezpečuje, že k vašim citlivým údajom máte prístup len vy.

Navštíviť stránku
AKÉ OBLASTI POKRÝVAME?

Vyberte si profesionálne služby podľa vašich potrieb.

Potrebujete mať systémy či firemné dáta online? Navrhneme vám bezpečné a efektívne cloudové riešenie hodné 21. storočia. Váš web alebo eshop naši programátori premenia na dokonale fungujúci biznis nástroj. Stačí si ho predstaviť a nechať náš webdevelopment robiť zázraky. Potom môžme projekt doplniť o reporting - Just say IT.

IT Infraštruktúra

Komplexné IT riešenia pre podniky. Poskytujeme stabilnú a škálovateľnú infraštruktúru na podporu vašich technologických potrieb.

Web & shop

Vytvárame moderné, užívateľsky príjemné webové stránky a e-shopy, ktoré zvyšujú online predaj a zlepšujú zákaznícku skúsenosť.

CRM & ERP

Integrované systémy CRM a ERP na zefektívnenie procesov, zlepšenie vzťahov so zákazníkmi a optimalizáciu podnikových zdrojov.

eKasa pokladne

Riešenia pre eKasa pokladne, ktoré sú plne kompatibilné so všetkými regulačnými požiadavkami a zjednodušujú každodenné transakcie.

IT Podpora

Profesionálna IT podpora na požiadanie. Riešenie problémov, údržba systémov a zabezpečenie kontinuálnej operatívnosti vašej technológie.

Platobné brány

Bezpečné a efektívne platobné brány pre e-commerce, umožňujúce jednoduché spracovanie transakcií a zvýšenie konverzie.

Platobné terminály

Poskytujeme spoľahlivé platobné terminály pre obchodníkov, ktoré podporujú rôzne platobné metódy a zaručujú rýchle transakcie.

Reporting

Pokročilé reportingové nástroje na analýzu dát, vytváranie súhrnných reportov a podporu rozhodovacích procesov vo vašej firme.

IT Outsourcing

Outsourcing IT služieb na zlepšenie efektivity a znižovanie nákladov. Poskytujeme odborné zdroje a špecializované znalosti.

Vedenie účtovníctva

Kompletné účtovnícke služby od vedenia účtovných kníh po daňové poradenstvo a finančné plánovanie pre vaše podnikanie.

Kontakt

Zanechajte nám správu.

SQLé! Už len kúsok a stretneme sa. Kontaktovať nás môžete kedykoľvek aj e-mailom: info@globerg.eu

    • 10+ Rokov

      skúseností za nami

    • 250+ Projektov

      úspešne realizovaných

    • 8+ zákazníkov

      globálnych rozmerov

    • 99,97% SLA

      dostupnosť služieb

    • od roku 2015

      v sektore B2B

    • do 12 hodín

      očakávajte odpoveď

    Navštívte nás v kancelárií

    Šustekova 3672/20
    851 04 Bratislava
    Slovenská republika