eKasa systémy

To čo potrebujete
nájdete na jednom mieste.

   

Mať eKasu je dnes nevyhnutnosť. Vybrať tú správnu, ktorá bude spĺňať vaše požiadavky, už môže byť problém. Pre nás ale nie! S výberom vám veľmi radi poradíme. Okrem toho pre vás dokážeme zabezpečiť mnohé ďalšie veci, od evidencie skladu, cez platobné funkcie, potrebné vybavenie až po vedenie účtovníctva. Záleží na tom, čo všetko potrebujete pre vašu firmu.

Pokladničné systémy

eKasa pokladne

Riešenia pre eKasa pokladne, ktoré sú plne kompatibilné so všetkými regulačnými požiadavkami a zjednodušujú každodenné transakcie.

Payments

Platobné terminály

Poskytujeme spoľahlivé platobné terminály pre obchodníkov, ktoré podporujú rôzne platobné metódy a zaručujú rýchle transakcie.

Správa IT

IT Outsourcing

Outsourcing IT služieb na zlepšenie efektivity a znižovanie nákladov. Poskytujeme odborné zdroje a špecializované znalosti.

CLOUD

IT Infraštruktúra

Komplexné IT riešenia pre podniky. Poskytujeme stabilnú a škálovateľnú infraštruktúru na podporu vašich technologických potrieb.

Moderné možnosti

Vedenie účtovníctva

Kompletné účtovnícke služby od vedenia účtovných kníh po daňové poradenstvo a finančné plánovanie pre vaše podnikanie.

Dodaním pokladne to začína ale nekončí

Našim zámerom nieje dodať vam "len" pokladňu. Našim zámerom je poskytnúť pre váš projekt riešenie, ktoré bude spĺňať to, čo potrebujete.

Vyber vhodného systému je základom úspešného podnikania. Naši obchodný zástupcovia poznajú produkty z našej ponuky ale rovnako aj produkty konkurencie. Každopádne prioritou sú vaše potreby a zámer podnikania a k tomu prispôsobujeme systém ktorý vám navrhneme. 

Práve začínate a potrebujete len jednoduchú pokladňu bez evidencie skladu? Potrebujete komplexnejší systém zo skladovým hospodárstvom? Potrebujete zároveň v tomto systéme viesť aj účtovníctvo? Potrebujete systém ktorý bue automatizovane komunikovať s eShopom?

Nič nieje problém 🙂

  • Prémiovú technickú podporu
1

Ozvite sa nám

A spoločne si zanalyzujeme vaše potreby, zámery a to čo od systému budete očakávať

2

Navrhneme riešenia

Systém ktorý bude spĺňať vaše požiadavky a naplní vaše očakávania

3

Implemenutjeme, nastavíme

Po výbere vhodného systému spravíme všetko čo bude potrebné, dokonca vám vieme pomocť s migráciou dát zo starého systému

4

Školenie a podpora

Počas celého procesu si samozrejme naplánujeme školenie kde vás na prácu s daným systémom zaškolíme

eKasa riešenia

V prípade že potrebujete viac ako len eKasu

Spoločne svami vyberieme najvhodnejšie riešenie v závislosti od typu podnikania. Či sa jedná o gastro prevádzku kde odporúčame riešenie TEYA s bonovacími tlačiarnami, alebo potrebujete systém pre hotel naším riešením je OBERON ktorý sa samozrejme dá nasadiť aj do predajní a zároveň ponúka možnosti komplexného systému vrátane účtovníctva.

  • Komplexný pokladničný systém
  • Skladové hospodárstvo
  • Podpora

Aký systém potrebujete?

Sme lídrom v odvetví s viac ako 8-ročnou skúsenosťou, čo nám umožňuje poskytovať reálny pohľad na automatizáciu a eKasa riešenia. Vyberte si spoľahlivý eKasa systém prispôsobený vašim potrebám.

Viac o eKasa systémoch
SME CZ & SK PARTNER

EXORIGO-UPOS S.A.

Od roku 2024 máme česť byť hrdým partnerom spoločnosti Exorigo-Upos, ktorá je jedným z lídrov v oblasti IT riešení. Ako ich strategický partner, zabezpečujeme kompletný servis a podporu pre existujúce obchody, ako aj inštalácie nových predajní po celej Slovenskej republike a čiastočne aj v Českej republike. Naše služby zahrňujú široké spektrum technických riešení, od servisu pokladní a hardvéru, cez inštalácie sieťových prvkov, až po komplexné nastavenie a integráciu pokladničných systémov a e-kás.