Spracovanie účtovníctva

Vaša dôvera, náš záväzok

Ste našim partnerom, nie len klientom. Vždy stojíme na strane vašich záujmov a neúnavne pracujeme, aby sme podporili váš úspech. Veríme vo férové partnerstvo, ktoré prináša skutočné výsledky. Naša angažovanosť a záväzky sú vždy transparentné a zamerané na vaše najlepšie možnosti.

Chcem si dohodnúť stretnutie
Spracovanie účtovníctva

Viac ako len zákonná požiadavka

Naša účtovná kancelária poskytuje oveľa viac než len základné účtovné služby. Chápeme, že účtovníctvo je kľúčové pre efektívne riadenie vášho podniku a znižovanie daňového zaťaženia. Preto sa zameriavame na to, aby sme vám účtovníctvo predstavili jasne a zrozumiteľne, a zároveň sme neustále na vyhliadke za možnosťami, ako optimalizovať vaše dane a odvody.

Naša snaha presahuje jednoduché spracovanie vašich finančných záznamov. Podporujeme aj spoluprácu medzi našimi klientmi, čím prispievame k ich spoločnému rastu a úspechu. Presné, profesionálne a v súlade s najnovšími zákonmi. S nami máte istotu, že vaše účtovníctvo je nielen správne vykonané, ale aj prispôsobené najnovším legislatívnym zmenám. Starosti so zákonom nechajte na nás a vy sa môžete plne venovať rozvoju vášho podniku.

Efektivita

Komplexné a optimalizované účtovné riešenia.

Podvojné účtovníctvo

Zabezpečíme presnosť, efektivitu, transparentnosť a správne finančné riadenie. V základe vedieme účtovníctvo v podvojnej sústave ale je možná i daňová evidencia ak to stav umožňuje.

Vystavovanie faktúr

Poskytujeme službu vystavovania faktúr, ktorá zaručuje dôkladné a odborné vypracovanie. Efektívne tak minimalizujeme bežné chyby a je obzvlášť dôležitá pri zvládaní rôznych daňových režimov.

Mzdy & personalistika

Prihlásenie a odhlásenie zamestnancov, ELDP, sumarizácie a výkazy poistného, nahlasovanie voľných pracovných pozícií, príprava zmlúv a dohôd, výstupné listiny a všetko potrebné čo sa zamestnancov týka.

Povinná dokumentácia

Interné smernice sú nevyhnutné dokumenty, ktoré definujú jednotné pravidlá a postupy pre špecifické činnosti vo firme. Každý podnik by mal mať minimálne základne smernice riadenia.

Digitálny archív

Prevezmeme vaše dokumenty, ktoré následne zoradíme a rozdelíme do príslušných zložiek. Vytvoríme efektívny súborový systém a zabezpečíme ich archiváciu, vrátane prechodu z papierovej podoby do elektronickej. Elektronické dokumenty podrobíme kontrole čitateľnosti a integrovanosti, a potom ich IT oddelenie bezpečne uloží na redundatne chránené cloudové servery v datacentre.

Zastupovanie

Zabezpečíme zastupovanie pri daňových kontrolách, kontrolách odvodov poistného a poistencov sociálnou a zdravotnými poisťovňami, ako aj pri kontrolách inšpektorátu práce, štátnej obchodnej inšpekcie a dodržiavania GDPR. S nami môžete ostať v pohode a bez stresu.

Registrácie

Poskytujeme služby registrácie k dani z pridanej hodnoty, či už dobrovoľne pred dosiahnutím zákonne stanoveného obratu, alebo ako zákonnú povinnosť po jeho prekročení. Sme tu aj pre špecifické skupiny, vrátane zahraničných subjektov a organizačných zložiek. V procese vás taktiež zastupujeme.

Podpora

Naša účtovná podpora zahŕňa komplexné spracovanie všetkých účtovných transakcií, optimalizáciu daňových záväzkov a riadenie finančných záznamov s cieľom zabezpečiť presnosť. Ponúkame personalizované poradenstvo aj reporting.

Čo používame pri práci?

Rôzne softvéry a procesy automatizácie

Náhľad niektorých softvérov a pomôcok

Použijeme pre vás vhodné softvérové riešenie a taktiež navrhneme alebo implementujeme procesy automatizácie.

Prečo do toho skočiť
s nami?

U nás nie sú naši klienti len čísla. Každému poskytujeme osobný prístup a individuálne riešenia prispôsobené jeho potrebám a obchodnému modelu. Našou prioritou je transparentnosť a dôvera, čo znamená, že vám poskytujeme neustály prístup k vašim finančným záznamom a podrobne vás informujeme o akýchkoľvek významných zmenách alebo možnostiach. Využívame najmodernejšie účtovné softvéry a nástroje, ktoré zabezpečujú efektivitu, rýchlosť a bezpečnosť všetkých transakcií. Naši účtovníci sú vyškolení v najnovších účtovných štandardoch a daňových predpisoch a pravidelne sa zúčastňujú odborných školení, aby sme vám mohli ponúknuť najlepšie možné služby. Okrem bežných účtovných služieb vám ponúkame aj pomoc pri prechode na naše služby, vrátane zabezpečenia všetkých potrebných prechodových procesov.

  • Prispôsobené riešenia
  • Komplexná podpora
01

Porozprávame sa

Úvodné stretnutie a vstupná konzultácia zdarma.

02

Vytvoríme cenovú ponuku

Dostanete cenovú ponuku na mieru pre vás.

03

Prevzatie dokladov

Po schválení ponuky pripravíme proces prevzatia účtovných dokladov.

04

Príprava a organizácia

Oboznámenie s účtovnými podkladmi, smernicami a i.

05

Nastavenie procesov

Nastavenie softvéru a otvorenie účtovného klienta

06

Ongoing komunikácia

Posledný krok, kedy ste už plne pod našou správou a starostlivosťou.

FAQ - Najčastejšie otázky

Áno. Klienti majú možnosť vzdialeného prístupu do účtovníctva a zároveň si tak vedia sami vystavovať faktúry priamo v účtovnom softvéri.
Vaše účtovníctvo spravujeme výlučne na našich vlastných serveroch, bez využívania virtuálnych serverov či poskytovania údajov tretím stranám. Naše servery sú pravidelne zálohované na cloud mimo internej siete. Sieť a servery chránime hardvérovým firewallom, DDoS ochranou a antivírusovým systémom ESET Server Security. Nevyužívame Google cloud ani iné potenciálne ohroziteľné úložiská. Bezpečnosť vašich údajov je pre nás absolútnou prioritou.
S našimi klientmi bežne konzultujeme a odpovedáme na otázky pri prevzatí dokladov. Sme k dispozícii aj prostredníctvom e-mailu a telefónu. Tento typ konzultácií je zahrnutý v cene mesačného spracovania účtovníctva. Ak sú potrebné častejšie alebo náročnejšie konzultácie, ako napríklad analýzy, konzultácie o špecifických odvetviach či poradenstvo pred spustením nového projektu, tieto sú spoplatnené podľa nášho cenníka. Takéto konzultácie sú vždy dohodnuté vopred a klient je informovaný o prípadných nákladoch.
Naša zmluva je jasná a spravodlivá, bez drobných písmen a nevyvážených podmienok. Nezaväzujeme klientov dlhými výpovednými lehotami ani zmluvnými pokutami pri ukončení spolupráce. Zmluva slúži na stanovenie záväzných termínov, odovzdania dokladov, ceny a dohodnutého rozsahu služieb. Kedykoľvek ju môžete vypovedať bez udania dôvodu, s mesačnou výpovednou lehotou.
Pracujeme s viacerými softvérmi. Prevažne však s Money S3, Money S4, Money S5, Oberon, MRP K/S.
Proces odovzdania účtovníctva Odovzdanie účtovníctva od predchádzajúceho účtovníka je kľúčovým krokom, ktorý zahŕňa niekoľko dôležitých fáz: Príprava na odovzdanie: Dohodneme sa s klientom na termínoch a podrobnostiach procesu odovzdania, identifikujeme dokumenty a informácie uchovávané u predchádzajúceho účtovníka. Dohoda s predchádzajúcim účtovníkom: Kontaktujeme predchádzajúceho účtovníka, aby sme zabezpečili kompletný prenos všetkej účtovnej dokumentácie a informácií. Ak je potrebné, získame prístup k účtovným softvérom a systémom. Kontrola účtovnej dokumentácie: Preveríme účtovnú dokumentáciu od predchádzajúceho účtovníka, aby sme zabezpečili, že sú všetky potrebné informácie správne a úplné. Získanie prístupu k účtom klienta: Ak je to potrebné, vytvoríme prístup k bankovým účtom a iným finančným záznamom potrebným na vedenie účtov. Prechod na nový účtovný systém: Ak to situácia vyžaduje, prenesieme klienta na náš účtovný systém a začneme viesť účtovníctvo podľa našich štandardov. Komunikácia s klientom: Počas celého procesu udržiavame otvorenú komunikáciu s klientom, informujeme ho o priebehu a zabezpečujeme hladký prechod. Dokončenie procesu odovzdania: Po overení úplnosti a presnosti účtovnej dokumentácie a potvrdení klienta považujeme proces odovzdania za dokončený a pokračujeme v poskytovaní účtovníckych služieb.
Kontakt

Zanechajte nám správu.

SQLé! Už len kúsok a stretneme sa. Kontaktovať nás môžete kedykoľvek aj e-mailom: info@globerg.eu

    • 10+ Rokov

      skúseností za nami

    • 250+ Projektov

      úspešne realizovaných

    • 8+ zákazníkov

      globálnych rozmerov

    • 99,97% SLA

      dostupnosť služieb

    • od roku 2015

      v sektore B2B

    • do 12 hodín

      očakávajte odpoveď

    Navštívte nás v kancelárií

    Šustekova 3672/20
    851 04 Bratislava
    Slovenská republika