Server hosting cloud

Spoľahlivý server hosting pre váš podnikateľský rast.

Poskytujeme špičkové VPS a dedikované servery pre zabezpečenie vysokého výkonu a stabilnej prevádzky vašej online prítomnosti. Naše riešenia sú navrhnuté s dôrazom na flexibilitu, bezpečnosť a nepretržitú podporu. Vaše podnikanie je vždy spoľahlivo online.

Spočítať cenu server hostingu
Server hosting ktorý neobmedzuje

Prémiový server hosting

Garantujeme vyhradené zdroje a staráme sa o to, aby naše servery neboli preťažené množstvom VPS za vidinou zisku. Poskytneme najvyššiu kvalitu služieb s garanciou výkonu a bezpečnosti.

Naše servery sú zabezpečené najnovšími biometrickými technológiami, podporované záložnou energiou a vybavené RAID 60 úložiskami. Navyše sú všetky servery pripojené prostredníctvom dvojitých 10 Gbps optických uplinkov v režime LACP. Garantujeme minimálnu latenciu a vysokú dostupnosť vašich dát či aplikácií.

Ponúkame nekompromisnú redundanciu všetkých kľúčových systémov vrátane optických trás. Naša infraštruktúra je navrhnutá tak, aby bola vždy online, bez ohľadu na vonkajšie okolnosti. Vaše kritické aplikácie a dáta budú v bezpečí a stále dostupné.

Pridaná hodnota

Očakávajte profesionálnu podporu a prístup. Nie len suché VPS.

Správa servera

Zabezpečíme vám kompletnú správu serverov s dôrazom na technickú podporu a pravidelnú údržbu. Naši odborníci monitorujú výkon, aby vaše aplikácie a služby fungovali efektívne a bez problémov.

Alokované zdroje

Garantujeme vám vyhradené zdroje, čo znamená vyššiu výkonnosť a stabilitu pre vaše aplikácie. Každý klient má zabezpečenú exkluzívnosť zdrojov, ktoré potrebuje pre svoje podnikanie.

Zálohovanie dát

V rámci služby server hostingu poskytujeme zálohovanie dát, vrátane "off-site" záloh mimo datové centrum. Tento proces zvyšuje ochranu a dostupnosť vašich dát v prípade technických problémov.

Monitoring aplikácií / servera

Monitoring je dostupný ako doplnková služba k serverovým riešeniam. Zabezpečíme nepretržité sledovanie vašich systémov, čo nám umožňuje okamžité identifikovanie technickej závady.

Flexibilita a škálovanie

Zákazníci majú možnosť kedykoľvek upraviť alokované zdroje podľa svojich aktuálnych potrieb. Ponúkame tiež možnosť migrácie z VPS na dedikovaný server. To platí aj keď už nepotrebujete nadbytočné zdroje.

Virutálne datacentrum

Prajete si mať viacero serverov pod vlastnou správou? Poskytneme vám riešenie ktoré umožňuje vytvorenie súkromného dátového centra na mieru. Ideálne pre podniky s rastúcimi alebo špecifickými potrebami.

Cross-platformová VPN

Poskytujeme VPN management porty, ktoré umožňujú cross-platformovú komunikáciu s rôznymi zariadeniami naprieč viacerými podsieťami. Táto služba umožňuje jednému administrátorovi efektívne spravovať viaceré podsiete a zariadenia súčasne, bez nutnosti evidovať viacero certifikátov. Ideálne riešenie pre zjednodušenie správy siete a zabezpečenia.

Operačné systémy

Poskytujeme možnosť priameho zakúpenia operačného systému bez potreby prenájmu licencie, samozrejmosťou je aj možnosť využitia akéhokoľvek open-source riešenia. Umožňujeme zákazníkom väčšiu flexibilitu a prispôsobenie podľa individuálnych potrieb a predností v oblasti softvéru, a v neposlednom rade aj úsporu finančných prostriedkov.

Shape
KONFIGURÁTOR SERVERHOSTINGU

Chcete si vypočítať cenu server hostingu?

Nakonfigurujte si vlastný balík server hostingu podľa preferencií. Každé ďalšie zmeny a nastavenia je možné meniť a dopĺňať po kontakte s technickou podporou. Tachnická podpora je tu pre vás 24/7.

KONFIGURÁTOR

Peter Pařízek

Project Manager & Services Specialist
Two columns
Vertical
Horizontal
VPS Konfigurátor
Rekapitulácia objednávky
Názov služby Spolu bez DPH
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show
Čo môžete očakávať?

Spoznajte našich partnerov a systémy s ktorými pracujeme.

Naša infraštruktúra zahŕňa monitorovací systém Zabbix, uptime monitoring prostredníctvom nezávislej aplikácie UptimeRobot, virtualizáciu Proxmox a Oracle Linux, ako aj Synology Active Backup pre zálohovanie dát. Tieto nástroje a technológie nám umožňujú zabezpečiť spoľahlivosť a pokročilé možnosti správy serverov.

Monitor dostupnosti

UptimeRobot

Uptime Robot je nástroj na monitorovanie webových stránok a serverov, ktorý vás upozorní, ak dôjde k výpadku. Poskytuje prehľad o dostupnosti vašich služieb v reálnom čase, čím zaisťuje nepretržitú prevádzku a rýchlu reakciu na problémy.

Monitoring podpory

Zabbix

Zabbix je softvér na monitorovanie siete, serverov a aplikácií v reálnom čase. Umožňuje nám sledovať výkon a dostupnosť IT infraštruktúry a upozorní nás na výskyt problémov. Naša podpora je tak vždy pripravená.

Administrašné rozhranie

ProxMox interface

Proxmox je platforma pre virtualizáciu umožňujúcu správu virtuálnych strojov a kontajnerov na jednom serveri. Poskytuje robustné a intuitívne rozhranie pre efektívnu správu IT infraštruktúry, vrátane vysokodostupných klastrov a zálohovania.

Zálohovanie a obnovenie

Active backup

Active Backup je komplexné riešenie na zálohovanie a obnovu dát pre firmy. Umožňuje centrálne spravovať zálohy pracovných staníc, serverov, virtuálnych strojov a cloudových služieb, čo zaisťuje bezpečnú ochranu kritických firemných údajov.

Zabezpečenie siete

Pritunl VPN

Riešenie pre správu VPN sietí, ktoré umožňuje bezpečné a škálovateľné pripojenie do firemnej siete. Poskytuje jednoduché rozhranie pre správu užívateľov a serverov, a podporuje viaceré autentifikačné metódy pre vyššiu úroveň zabezpečenia.

Prečo do toho skočiť
s nami?

Vďaka našej pozícii lídra v oblasti kvalitného server hostingu s viac ako 8-ročnou skúsenosťou máme hlboké pochopenie rôznych systémov a ich potenciálnych chýb. Toto nám umožňuje poskytovať vám realistický pohľad na správu serverov a ich údržbu. Sme tu, aby sme vám pomohli vybudovať spoľahlivú a výkonnú serverovú infraštruktúru, ktorá presne vyhovuje vašim potrebám a cieľom. Spolupráca s našim tímom vám garantuje, že vaše serverové riešenia budú stabilné, efektívne a pripravené na budúce inovácie.

  • Vlastné serverové riešenie v SR
  • Rýchla podpora
Lokality

Slobodu lokalizácie a expanziu máte s nami na dlani.

Centrála spoločnosti GLOBERG:Digital sa nachádza v Bratislave. Servery a dátové centrá z ktorých poskytujeme pripojenie a služby cloud computingu, housingu a hostingu si môžete pozrieť v pravej sekcií. Zákazník si môže ľubovoľne zvoliť alebo zmeniť miesto hostingu / cloudu vrátane určenia geolokačných záloh a redundancie, čo vám umožňí optimalizovať výkon a zabezpečiť vysokú dostupnosť služieb. Všetky dátové centrá sú vybavené modernými bezpečnostnými technológiami. Zabezpečíme vám optimálne umiestnenie a lokalita pôsobenia vášho podnikania tak nie je dôležitá. S nami môžete rásť po celej európe!

CEN

OFFICE Bratislava

Šustekova 20
851 04 Bratislava
Slovenská republika

DC I

DC Slovakia

851 03 Bratislava
Slovenská republika

DC II

DC Frankfurt

603 14 Frankfurt
Nemecko

DC III

DC Prague

130 00 Praha 3
Česká republika

DC IV

DC Warsaw

00 200 Varšava
Poľsko

DC V

DC Vienna

1120 Viedeň
Rakúska republika

DC VI

DC Tel-Aviv

15 228 Tel-Aviv
Izrael

DC VII

DC Finland

007 30 Helsinki
Fínsko

Shape

Začnite budovať svoj projekt s našim tímom

Naše projekty sú výsledkom tímu. Tím je pre nás dôležitý a preto dokážeme poskytnúť bezkonkurenčné riešenia. Stretnite sa s nimi.

Dohodnúť si termín stretnutia
01

Porozprávame sa

Zistíme čo požadujete, zanalyzujeme vaše potreby a kapacity.

02

Vytvoríme cenovú ponuku

Dostanete cenovú ponuku na mieru vášmu projektu.

03

Projektový management

Náš projektový manager rozdelí etapy projektu tímu a naplánuje postup.

04

Priebežná konzultácia

Pri náročnejších projektoch priebežne konzultujeme s klientom nasadenie.

05

Nasadenie

Server hosting vám odovzdáme pripravený na okamžité používanie.

Kontakt

Zanechajte nám správu.

SQLé! Už len kúsok a stretneme sa. Kontaktovať nás môžete kedykoľvek aj e-mailom: info@globerg.eu

    • 10+ Rokov

      skúseností za nami

    • 250+ Projektov

      úspešne realizovaných

    • 8+ zákazníkov

      globálnych rozmerov

    • 99,97% SLA

      dostupnosť služieb

    • od roku 2015

      v sektore B2B

    • do 12 hodín

      očakávajte odpoveď

    Navštívte nás v kancelárií

    Šustekova 3672/20
    851 04 Bratislava
    Slovenská republika